Close
Miben segíthetünk? Ha gondja, kérdése támad, állunk rendelkezésre! Telefonszámunk: +36-30/22-99-143

Rendszertelepítés

Magyarországra az 1980-as években jutottak el az elektronikus biztonságtechnikai eszközök, amelyeket elsődlegesen az értékeiket, ingóságaikat óvó magánszemélyek, illetve cégek telepítették. Ezen rendszerek telepítésének nem az volt az elsődleges célja, hogy az illetéktelen betörést megakadályozzák, hanem csupán a behatolási idő késleltetése, valamint a betörés tényének jelzése olyan személynek, vagy szervezetnek, amely intézkedésre képes és jogosult. Eleinte a hazánkban megjelenő amerikai mintára gyártott betörésjelző központok általában a gyengébb gyártási technológiával rendelkező ázsiai országokból származtak. Szerelésüknek célja elsősorban a betörő elriasztása volt, működésüket gyakran a téves riasztások jellemezték.

Ugyanebből a problémából kifolyólag a berendezések is gyakran tévesen működtek, mellyel számos kellemetlenséget okoztak. További nehézséget okozott, hogy mivel magyarországon ezen a területen még nem voltak képesített szakemberek, illetve teljesen új volt a gazdasági piacon a vagyonvédelmi területet, sem kamarailag, sem törvényileg nem rögzítették még.

A gyakori meghibásodások végett, egyre inkább adódott, hogy a közeli környezet már nem figyelt fel az újabb riasztásokra, betudván azt, egy újabb meghibásodásnak. Valamint a biztonságtechnikai szakma fejlődésével lépést tartva a behatolók is egyre nagyobb ismeretre tettek szert az eszközökkel kapcsolatosan, tökéletesítve tudásukat és megtalálva a kiskapukat arra, hogy minél rövidebb idő alatt semlegesítsék az eszközöket(kültéri sziréna, telefonkábel elvágása, stb.) Ezért is volt szükség arra, hogy a jogosulatlan behatolókkal szemben mindig egy lépéssel hamarabb járjon a szakma, folyamatosan fejleszteni kellett a technológiát, valamint biztonságosabbá kellett, hogy váljanak a rendszerek.

10 évvel később már a tengerentúl alkalmazott távfelügyeleti átjelző szolgáltatás, hazánkban is kiépítésre került. A távfelügyeletre csatlakoztatott rendszerek, már rendelkeztek egy beépített kommunikátorral, amely a riasztás pillanatával egy időben, egy 24 órán át működő ügyfélszolgálati központba juttatta a központ jelzéseit - telefonos hálózaton keresztül ahol a diszpécser személyzet azonnal értesíteni tudta a megbízott személyeket, szervezetet.

Az elmúlt 10 év kitartó munkájával, valamint állandóan bővülő, technikailag növekvő szakmai tapasztalatunkkal kiszolgálva az egyre magasabb szintű követelményeket, sikerült az egyik legtekintélyesebb vagyonvédelmi szerelő cégé válnunk. Az általunk szerelt biztonságtechnikai rendszerek mennyisége mára meghaladja a több ezret.

Szerelési tevékenységünk során is vevőink teljes körű kiszolgálására törekszünk betörésjelző, beléptető, tűzjelző és videó rendszereinken kívül, számos kombinált és speciális védelmet helyeztünk üzembe.

Cégünk rendelkezik a tárgyi munka kiépítéséhez szükséges saját tulajdonú műszaki-technikai eszközökkel.

Telepítéseinket szakképzett, vagyonvédelmi szakemberek végzik, akik a szükséges hatósági engedélyekkel rendelkeznek. Magas szakmai tapasztalatuk, tudásuk biztosítja, hogy a lehető legjobb kivitelezésben valósuljon meg ügyfeleink biztonsági rendszere.

Fontos, hogy társaságunk minden szerelést megelőzően egy helyszíni szaktanácsadást végez, ahol az összes szóba jöhető lehetőséget egyezteti a partnereivel, majd csak ezután lát neki a következő munkálatoknak.

A szerelés főbb részei:


 • - reggel az anyag, szerződések felvétele raktárunkból, majd indulás az ügyfélhez,
 • - megérkezés a helyszínre, a rendszer konfigurációjának átbeszélése a vevővel,
 • - kábelezés megkezdése,
 • - eszközök szerelvényezése
 • - rendszer felprogramozása,
 • - távfelügyeleti rákötés,
 • - tesztelés,
 • - használati oktatás, átadás,
 • - rendszer dokumentálása,
 • - papír munka, szerződés megkötése,
 • - pénzügyi részek rendezése,
 • - rendszer nagyságától függően távozás.

A rendszer nagyságától függően, egy telepítés akár több napos is lehet, ebben az esetben az ügyféllel ez előzetesen megbeszélésre kerül.

Rendszer csere


Vevőink felmerült igényei alapján, szeretnénk alkalmat nyújtani arra, hogy akinek már rendelkezik biztonságtechnikai rendszerrel, de nem elégedett vele, vagy az már elavult, azt társaságunk a régi eszközök beszámításával új, korszerű és megbízható rendszerre cserélje le. A beszámítás részleteit, helyszíni felmérés keretei közt szaktanácsadó kollégáinkkal tudja egyeztetni.

GYIK

 • Gyakran ismétlődő kérdések
  Ha további kérdése van...

  Tovább

Szolgáltatásaink

 • Lakásriasztó, riasztórendszer felmérés
  Ha nem tudja pontosan mit szeretne...

  Tovább
 • Lakásriasztó, riasztórendszer szerelés
  Ha nem tudja pontosan mi fog történni...

  Tovább

Riasztó akcióink

 • Lakásriasztó szerelés O Ft-ért
  Ezt ne hagyja ki!
  Nézze meg!

  riasztórendszerek / lakásriasztók

  Tovább

Forgalmazott márkák

 • paradox

  riasztó rendszerek / lakásriasztók

 • jablotron

  riasztó rendszer / lakás riasztó

 • dsc

  riasztó rendszerek / lakásriasztó

 • pyronix

  riasztó rendszerek / lakásriasztó

Ingyenes távfelügyeleti csatlakozás

Távfelügyeletre kötné a lakásriasztóját, mert nem akarja a szomszédokra és a járókelőkre bízni otthona sorsát? Ingyen bekötjük meglévő riasztórendszerét távfelügyeletre, hűségszerződés megkötése esetén az első öt hónapban a távfelügyeleti szolgáltatás díjmentes. A GSM átjelzőberendezést díjmentesen biztosítjuk!

- 5 hónap díjmentesen -

Gyors karbantartás

Karbantartásra szorul lakásriasztója?
Központ akku + sziréna akku csere.
Teljes rendszerátvizsgálás, kód beállítás.
Távfelügyeleti és érzékelő teszt.
Országosan!