Close
Miben segíthetünk? Ha gondja, kérdése támad, állunk rendelkezésre! Telefonszámunk: +36-30/22-99-143

Gyakran ismétlődő kérdések

Valóban 0,- Ft a riasztórendszer?


Igen, jól olvasták, a riasztórendszer telepítése valóban 0,- Ft-ba kerül. Mindez úgy lehetséges, hogy távfelügyeleti szolgáltatással történik a rendszer kiépítése, valamint 2 éves hűségszerződéssel együtt érvényes. Így a telepítés alkalmával ügyfeleinknek nem kell semmit sem fizetniük. A későbbiek folyamán a távfelügyeleti szolgáltatás díjával együtt kell a riasztórendszer eszközeinek a költségét is megfizetni.

Hogyan lehetséges ez? Mindössze egy 2 éves távfelügyeleti hűségszerződést kell kötnie ügyfeleinknek és a riasztórendszer eszközeit, melynek havi költsége 2.400,- Ft + Áfa, a havidíjjal együtt törlesztik 2 éven keresztül. Értesítéses szolgáltatás megkötése esetén távfelügyeleti havidíj: 2.229,- Ft + Áfa, illetve a riasztórendszer eszközei 2.400,- Ft + Áfa, így mindössze 4.629,- Ft + Áfa összegbe kerül önnek 24 hónapon át egy komplett minőségi lakásriasztó. Két év után természetesen a 2.400,-Ft + Áfa összeggel csökken a távfelügyeleti havidíj! Lehetőség van az értesítés mellé kivonuló járőrszolgálatot igényelni, természetesen a távfelügyeleti szolgáltatás díja így némileg magasabb lesz (igényeknek megfelelően), de a riasztórendszer törlesztő részlete nem változik.

Az akciós rendszertől eltérő konfigurációt szeretne, így is lehetséges-e a kedvezményes ár?


Természetesen ebben az esetben is tudjuk biztosítani az akciós árat. Ebben az esetben az alap kiindulás az akciós rendszer, a további érzékelők ára a kiegészítő eszközök között található áron kerülnek az akciós rendszerhez hozzáadásra.

Mennyire megbízhatóak ezek a riasztórendszerek?


A konfigurációban szereplő eszközök mind minőségi termékek. A biztonságtechnika, vagyonvédelem piacán lévő nagy múltú gyártóktól származó eszközökről van szó, mint DSC, PARADOX, JABLOTRON. Minden termék MABISZ minősítéssel rendelkezik, melyet bármelyik biztosító társaság elfogad.

Az akciós rendszerekre is van garancia?


Természetesen cégünk minden általunk szerelt rendszerre garanciát vállal. A felszerelt eszközökre és munkára a törvényben előírt 12 hónap garanciát biztosítjuk. A garancia idő csak abban az esetben veszti érvényét, ha:

- a rendszert és eszközeit nem rendeltetésszerűen használták,
- a rendszer elemein társaságunkon kívül más személy szerelést-javítást végzett,
- a rendszerben olyan változás tapasztalható, amely rongálás eredménye.

A garanciális munkálatokat és egyéb javításokat munkaidőben végezzük. A munkaidő hétfőtől péntekig, 08.00-tól 16.00-ig tart. Garancia idő alatt a rendszer javítása anyag és munkadíj mentes. A munkaidőn kívüli időszakokban lehetőség van arra, hogy ügyfeleink szervizügyeletünket igénybe vegyék. A szervizügyelet kiszállási díja 8.000.-Ft + ÁFA/alkalom, a javítási óradíj 8.500,- Ft + ÁFA/óra, a kiszállás a jelzést követő 4 órán belül megtörténik. Garanciális esetekben az adott hiba elhárításához szükséges felhasznált anyag költségmentes, garancia időn túl a mindenkori listaár az irányadó.

Vezetékes rendszereknél hogyan történik a kábelezés?


Kollégáink a vezetékes rendszereknél a vezetékek elvezetését többféle képpen tudják megoldani, amennyiben a helyszín adottságaiból adódóan lehetőség van a padlástérben történő elvezetésnek, úgy esztétikailag ezt a megoldást javasoljuk, hogy minél kevesebb kábel látszódjon a lakótérben. Amennyiben padlástérben történő kábelezés nem lehetséges, úgy kábelcsatornában kerül elvezetésre a központi egységhez a kábel az érzékelőktől. Ha lakásriasztó rendszer kiépítése mellett az ingatlan felújításán is gondolkodnak, úgy célszerű a kábelek elvezetését a felújítás alkalmával falba vésve elvezetni, az esztétikusabb megjelenés végett.

Nem megoldható a kábelek elrejtése, milyen lehetőségek vannak ebben az esetben?


Amennyiben ügyfeleinknél előzetesen nem történt meg a riasztórendszer kábelezése, és a későbbiek folyamán nem szeretnék, hogy a riasztórendszer eszközeihez vezetékek menjenek, ebben az esetben ajánljuk rádiós eszközeinket. Lehetőség van arra, hogy a teljes rendszer (központ, érzékelők, kültéri sziréna) rádiósan kommunikáljon egymással. Ebben az esetben némileg költségesebb a teljes rendszer kiépítése a vezetékes rendszerrel szemben, viszont esztétikailag szebb látványt biztosít. Valamint ha az ár és a látvány is fontos szempont, akkor javasoljuk a kombinált rendszereket, ahol maguk a mozgás, illetve nyitás érzékelők rádiósan kommunikálnak a központtal, de a kültéri sziréna, kezelő és központ vezetékes eszközök, így minimálisra csökkenthető a látható vezetékek száma és az árban is kevesebb az egyszeri kiadás.

Vannak-e további rejtett költségek?


Gyakran halljuk azt leendő ügyfeleinktől, hogy egyéb szolgáltatóknál megrendeltek egy bizonyos rendszert és csak a telepítés alkalmával derült ki, hogy további dolgokra hivatkozva (kiszállás, üzemanyag költség, plusz munkaóra, rendszer oktatás, egyéb szerelékanyagok) plusz költséget számolnak fel a kialkudott áron felül. Nálunk nincsen rejtett költség, a kialkudott árban minden esetben benne van a kiszállás, üzemanyag, rendszer átadás, oktatás és a teljes rendszer eszközeinek a díja. Telepítés alkalmával, csakis abban az esetben növekedhet meg a rendszer ára, ha a telepítés alkalmával a helyszínen további érzékelőket, eszközöket kér az ügyfél, de ebben az esetben is a normál árakkal számolunk, semmiféle extra költség nem kerül felszámolásra.

Miért ilyen olcsó a rendszer kiépítése?


Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy elégedett ügyfeleket tudhasson magáénak, ezért nem arra törekszünk, hogy gyors munkát végezzünk nagy haszonnal, hanem kis haszon mellett is hosszú távon együttműködni tudó, elégedett ügyfélkörrel tudjunk rendelkezni, aki a későbbiek folyamán is bizalommal fordul hozzánk és ismerőseinek is szívesen ajánlja társaságunkat. Ezért fontos számunkra, hogy minőségi termékeket nyújtsunk ügyfeleinknek, mindezt ne horribilis áron. Nagyobb mennyiségben vásároljuk meg a termékeket, így a gyártók jóval kedvezőbb áron tudják nyújtani részünkre az aktuális akciós készleteiket, amit mi kedvezmény formájában átruházunk ügyfeleinknek, ezért valóban kedvezőbb áron tudjuk nyújtani a rendszerek kiépítését, valamint távfelügyeleti szolgáltatókkal összefogva, közösen tudjuk nyújtani a kedvezményt leendő vásárlóinknak. Szó nincs arról, hogy használt, esetlegesen hibás, vagy másolt eszközöket értékesítenénk ügyfeleink részére.

Miért olcsóbb a távfelügyeletes riasztórendszer?


A távfelügyeleti szolgáltatók leendő ügyfeleikért, ügyfél szerzési jutalékot biztosít a telepítéssel foglalkozó cégeknek, melyet mi nem szeretnénk megtartani, így inkább vevőink részére kedvezmény formájában tovább adjuk ezt a kedvezményt, ezért is lehetséges az, hogy a távfelügyeletes áraknál 25.000-30.000- Ft-tal is kedvezőbb lehet az ár, a normál rendszerárral szemben.

A fenti árakból további kedvezményre van-e lehetőség?


Az oldalunkon található rendszer árak már kedvezményes, akciós árak. Ezek után további kedvezményt már nem tudunk biztosítani.

Mennyire megbízhatóak a rádiós rendszerek?


A cégünk által értékesített rádiós rendszerek, ugyanúgy MABISZ minősítéssel rendelkeznek, mint a vezetékes rendszerek. A rádiós riasztórendszerek elemes táplálású vezeték nélküli eszközök 434MHz, illetve 868MHz-es frekvencián működnek, és hatótávolságuk nyílt térben elérheti a maximális 300 métert. Rádiós érzékelőkről lévén szó, felmerülhet a kérdés, hogy mennyire blokkolhatóak a rádiós eszköz hullámai, illetve szabotálhatóak-e. A központ egység folyamatosan ellenőrzi a kapcsolat meglétét a rádiós eszközökkel és amennyiben az ellenőrzés folyamán hibát észlel azonnal értesítést küld a megadott telefonszámra, vagy távfelügyeleti központba.

Milyen gyakran kell elemet cserélni a rádiós rendszernél?


A központ, valamint az eszközök közötti kommunikációt a rendszer bizonyos időközönként ellenőrzi. A felhasznált tartós alkáli elemek várható élettartama átlagosan 1-2 év. A rendszer közvetlenül tájékoztatja a figyelmet igénylő eseményekről az ügyfelet, vagy a távfelügyeleti szervet (kimerült elem, hálózat-kimaradás stb.).

GYIK

 • Gyakran ismétlődő kérdések
  Ha további kérdése van...

  Tovább

Szolgáltatásaink

 • Lakásriasztó, riasztórendszer felmérés
  Ha nem tudja pontosan mit szeretne...

  Tovább
 • Lakásriasztó, riasztórendszer szerelés
  Ha nem tudja pontosan mi fog történni...

  Tovább

Riasztó akcióink

 • Lakásriasztó szerelés O Ft-ért
  Ezt ne hagyja ki!
  Nézze meg!

  riasztórendszerek / lakásriasztók

  Tovább

Forgalmazott márkák

 • paradox

  riasztó rendszerek / lakásriasztók

 • jablotron

  riasztó rendszer / lakás riasztó

 • dsc

  riasztó rendszerek / lakásriasztó

 • pyronix

  riasztó rendszerek / lakásriasztó

Ingyenes távfelügyeleti csatlakozás

Távfelügyeletre kötné a lakásriasztóját, mert nem akarja a szomszédokra és a járókelőkre bízni otthona sorsát? Ingyen bekötjük meglévő riasztórendszerét távfelügyeletre, hűségszerződés megkötése esetén az első öt hónapban a távfelügyeleti szolgáltatás díjmentes. A GSM átjelzőberendezést díjmentesen biztosítjuk!

- 5 hónap díjmentesen -

Gyors karbantartás

Karbantartásra szorul lakásriasztója?
Központ akku + sziréna akku csere.
Teljes rendszerátvizsgálás, kód beállítás.
Távfelügyeleti és érzékelő teszt.
Országosan!