Close
Miben segíthetünk? Ha gondja, kérdése támad, állunk rendelkezésre! Telefonszámunk: +36-30/22-99-143

Tanácsadás

Mennyit ér meg Önnek az, hogy stressz-mentesen és biztonságban tudja családját?


Mennyit érne meg Önnek az, ha lakását, nyaralóját, cégét tökéletes megfigyelés alatt tudná tartani úgy, hogy nem is kell feltétlenül ott lennie?


Mennyit érne meg Önnek a kapott idő, amit a szeretteivel tölthet, vagy épp a hobbijának áldozhat?


Társaságunk bármely, a szaktanácsadás körébe tartozó szolgáltatását ügyfelei részére díjmentesen biztosítja.


A tanácsadás célja az, hogy az ügyfél igények, illetve a szolgáltatás adta lehetőségek összetalálkozását támogassa úgy, hogy ezután a saját lehetőségeik ismeretében a tanácsadást kérők szabadon dönthessenek. Ezért riasztó rendszereink konfigurációját minden esetben a vevő igényeinek figyelembevételével építjük ki.

A vevők követelményei természetesen különbözőek, ebből kifolyólag különböző teljesítéseket is követelnek, ezért kollégáink nincsenek elkötelezve egyik gyártó termékei felé sem, így mindig garantálni tudják, hogy társaságunk valóban a kereskedelemben aktuálisan elérhető termékek közül választjuk ki az új ügyfeleink részére a leginkább megfelelőt.

Eddigi tevékenységünk során rengeteg olyan ajánlattal találkoztunk, mely szinte a vevő akarata ellenére lett összeállítva vagy egyáltalán nem támaszkodott a későbbi felhasználók igényeire. Ennek oka, hogy a felmérő nem vagy csak nagyon kis réteggel működött együtt, illetve nem rendelkezett a megfelelő szakmai tudással, elsőrendű termékekkel.

Tanácsadóink hosszú évek tudásával rendelkeznek, komoly felkészültségüket a folytonos és minőségi képzés biztosítja a riasztórendszerek területén. A biztonságtechnikai szakma szüntelen fejlődésének követése és az egyre nagyobb számban lévő újdonságok és technikai megoldások megismerése garantálja számukra az időszerű és naprakész tudásszint meglétét.

Megfigyelő rendszereinket minden esetben a vevő igényeihez igazítjuk. A felmérések folyamán használhatósági, kezelhetőségi, megbízhatósági, kiépíthetőségi, költséghatékonysági szempontokat is figyelembe veszünk.

A TANÁCSADÁS FOLYAMATA, LÉPÉSEI


A felmérés igény meghatározásból, a tisztázási folyamatból és egy cselekvési tervből áll. Ez a gyakorlatban 5 lépésben valósul meg.

 • IGÉNY MEGHATÁROZÁS: Adatok összegzése, a vevő igényeinek meghatározása. Fontos, a „pontos rendszer követelmény” ügyféllel való kimondatása, mert ennek a rendszernek az optimális kiépítésére keresünk megfelelő megoldást és ebben az irányban fogunk munkálkodni a felmérés során.

 • TISZTÁZÁS: Az követelmény felmérés során feltárt fontos információk részletesebb tisztázása. Lényegi információk megszerzésére törekvés. A tanácskérő igényeinek, érdeklődési irányának, elvárásainak megismerése.

 • ELEMZÉS: A reális adatokból következő eredmények, pozitívumok és az akadályozó tényezők, hátrányosságok, hiányok számbavétele. Az elemzés során szembeállítjuk az ügyfél érdeklődési irányát, elvárásait stb., a kivitelezhetőséggel.

 • ÖSSZEHASONLÍTÁS: a vevő az elemzés során már eljutott arra a pontra, hogy a felmérő segítségével megoldási irányokat, kiépítési lehetőségeket állítson fel, majd az összes megoldási módot részletesen vizsgálja (a lehetséges összes előnyt és hátrányt is számba véve).

 • MEGÁLLAPODÁS: Az összes lehetséges megoldási mód kielemzése után a vevő kiválasztja a számára legoptimálisabb rendszer kiépítési módot és ennek megvalósítására cselekvési tervet készít (esetleges megrendelés).

Vegye igénybe e szolgáltatásunkat és győződjön meg személyesen, hogy e tekintetben társaságunkat nem csak az üzleti szempontok vezérlik.


Kollégáink az Ön által meghatározott helyen és időpontban szükség szerint felkeresik vagy amennyiben erre lehetőség van telefonon egy kalkulációt készít az elmondott igények alapján.

GYIK

 • Gyakran ismétlődő kérdések
  Ha további kérdése van...

  Tovább

Szolgáltatásaink

 • Lakásriasztó, riasztórendszer felmérés
  Ha nem tudja pontosan mit szeretne...

  Tovább
 • Lakásriasztó, riasztórendszer szerelés
  Ha nem tudja pontosan mi fog történni...

  Tovább

Riasztó akcióink

 • Lakásriasztó szerelés O Ft-ért
  Ezt ne hagyja ki!
  Nézze meg!

  riasztórendszerek / lakásriasztók

  Tovább

Forgalmazott márkák

 • paradox

  riasztó rendszerek / lakásriasztók

 • jablotron

  riasztó rendszer / lakás riasztó

 • dsc

  riasztó rendszerek / lakásriasztó

 • pyronix

  riasztó rendszerek / lakásriasztó

Ingyenes távfelügyeleti csatlakozás

Távfelügyeletre kötné a lakásriasztóját, mert nem akarja a szomszédokra és a járókelőkre bízni otthona sorsát? Ingyen bekötjük meglévő riasztórendszerét távfelügyeletre, hűségszerződés megkötése esetén az első öt hónapban a távfelügyeleti szolgáltatás díjmentes. A GSM átjelzőberendezést díjmentesen biztosítjuk!

- 5 hónap díjmentesen -

Gyors karbantartás

Karbantartásra szorul lakásriasztója?
Központ akku + sziréna akku csere.
Teljes rendszerátvizsgálás, kód beállítás.
Távfelügyeleti és érzékelő teszt.
Országosan!